Nyhedsbrev nr. 3 (Nov. 2017)

November 2017

Nyhedsbrev nr. 3


Kære alle sammen,


Så er det på tide med nyt fra ZoBo Vine.


Julen banker så småt på, og hele familien er for nylig vendt hjem fra en dejlig tur til Banyuls sur Mer. Vi fik besøgt vores tre samarbejdspartnere og tilmed skabt kontakt til endnu et meget interessant hus – Cave Saint Sebastien. De havde gode ting på hylderne – men vi klapper lige hesten i første omgang.


Fra Cave l’Étoile har vi kig på en ny rød- og rosévin – nærmere følger ved en senere lejlighed :-)


Med hensyn til julevinen henledes opmærksomheden på Domaine Tambours l’Alchemiste til and og flæskesteg og Banyuls Tradition til risalamanden. I den forbindelse har ZoBo Vine stablet et uimodståeligt tilbud på benene:TILBUD PÅ JULEVINEN


2 flasker Tambour l’Alchemiste og 1 flaske Banyuls Tradition til 395,00 kr. (spar 30 kr.)


6 flasker Tambour l’Alchemiste og 2 flasker Banyuls Tradition til 995,00 kr. (spar 105 kr.)


Frit leveret i Storkøbenhavn – ellers efter aftaleSå er der garanti for god vin på julebordet – og skulle der blive lidt Tradition i overskud, så fejler den ikke noget til osten 1. juledag. Tilbuddet gælder året ud.


Husk også smagekassen til 795,00 kr. Se nærmere her


Fra solstråleafdelingen sluttes lige af med en historie fra Bornholm: Gennem vores gode bekendte på Stammershalle Badehotel blev der i sommers skabt en kontakt til Restaurant Molen i Nexø og Christianshøjkroen i Almindingen – et par af Øens andre topspisesteder. De tog vældig pænt imod os, og har nu også Banyuls på kortet – endnu to gode grunde til en Bornholmertur.


Tilbage er blot at ønske glædelig jul og godt nytår til alle. Tak for opmærksomheden – og på gensyn.De bedste hilsener

Erling