Nyhedsbrev nr. 1 (Nov. 2016)

Nov. 2016

Nyhedsbrev nr. 1


Kære venner, bekendte, familie, samarbejdspartnere og andet godtfolk!


Den 4. maj 2016 etablerede jeg ZoBo Vine, tænkt som et lille hobbyprojekt med fokus på især søde vine fra Banyuls sur Mer i Sydfrankrig – et område familien har besøgt jævnligt siden midten af 1990’erne. I farten har også et par rødvine fra samme område fundet plads i sortimentet.


De gode sager stammer indtil videre fra to små huse; Domaine Tambour og Domaine Pic Joan, hvor ZoBo Vine er eneste importør i Danmark. Kontakten er skabt ved besøg hos producenterne. I samme forbindelse har vi haft nogle gode oplevelser med rundvisning på de skrånende vinmarker og på domainerne.


I firmaets korte levetid er der allerede etableret en række gode kontakter. Således er der indgået et samarbejde med Stammershalle Badehotel på Bornholm, der nu har et par af Zobo Vines produkter på vej ind på deres i øvrigt imponerende vinkort. Jeg kan kun anbefale at besøge Henrik Petersen og hans stab på denne gennemført hyggelige gourmetperle på Solskinsøen: www.stammershalle-badehotel.dk


Også Bo Jacobsen fra Restaurationen har givet værdifulde råd under etableringen af projektet. Han har været ganske positiv over for Banyuls-vinene, men har endnu til gode at kunne prale med dem på sit vinkort :)


I skrivende stund er jeg i dialog med flere franskinspirerede restauranter, som jeg håber at indgå aftaler med.


På virksomhedssiden har en smagning hos Lån & Spar Bank, i deres superhyggelige lokaler i Lille Kirkestræde, været en positiv og lærerig oplevelse. Desuden er der arrangementer med MAN Diesel & Turbo, Realkredit Danmark, Jyske Bank og et par private vinklubber i støbeskeen. Skulle andre have lyst til noget tilsvarende, så bare give mig et kald.


Heldigvis er der også en del private, der har fundet vej til butikken – og sågar givet positive tilbagemeldinger.


Der er netop landet en ny sending fra det sydfranske, så der er stadig flasker til salg :) - kig forbi min hjemmeside www.zobovine.dk og bestil af hjertens lyst. Ring endelig, hvis det er mere bekvemt, eller der måtte være spørgsmål. Der er oplagte sager til julemiddagen. F.eks. vil Banyuls Tradition være en forfriskende afveksling fra den traditionelle portvin til risalamanden – ligesom især L’Alchimiste vil følge fint med den kraftige julemad.


Det var alt for nu, jeg vender tilbage, når der er nyheder nok. Tak for opmærksomheden, glædelig jul – og på gensyn.


De bedste hilsener

Erling